Skip to content

Om

Profilbild

Hej!

Välkommen till Resor och äventyr. Den här sajten vänder sig till dig som är 40+ och vill ha mer av din semester än sol och bad.

Jag tror att det är viktigt för dig hur du bor när du är på resande fot, du ställer krav på bekvämlighet och service och väljer helst ett personligt och charmigt litet hotell.

Jag tror också att du uppskattar kulturella och autentiska inslag under din vistelse, och sätter ditt välmående högt på agendan.

På den här sajten kan du läsa om just detta. Jag berättar för dig vilket hotell du ska välja och vilket du ska välja bort, vilken restaurang håller hypen, vilka utflykter du inte får missa och vad du ska tänka på när du besöker ett nytt resmål.

Hoppas du trivs!

Om mig

Jag är bosatt i Stockholm, har examen från Stockholms universitet med inriktning på socialantropologi och statsvetenskap och har även utbildning inom fotografi och kommunikation.

Jag reser oftast med min man eller med mina vänner, tränar gärna även på semestern samt gillar goda viner och trevliga restauranger. Och hästar förstås.

Kamerautrustning

  • Nikon D800 + Nikon D850 med objektiv:  NIKKOR 85/1.4, NIKKOR 28-300/3.5-5.6, NIKKOR 24-70/2.8, Nikkor 14-24/2.8
  • Sony A7II med objektiv: Sony FE 28-70/3,5-5,6 OSS

Bilderna omfattas av upphovsrätten och kan inte användas utan tillstånd.

Fråga!

Undrar du över något? Ställ en fråga i så fall så svarar jag gärna!

error: